De eerste helft van mijn loopbaan werkte ik als art director bij Amsterdamse reclamebureaus. Vervolgens ruilde ik Amsterdam in voor Friesland en ging hier aan de slag. Sinds 2001 werk ik als zelfstandig ondernemer. Ik ben een bedenker en meedenker die de juiste cultuur van een bedrijf kan vertalen in alle communicatieuitingen. Ook vertaal ik moeiteloos concepten naar nieuwe media, print, websites en apps. Ik ben opgeleid als ambachtsman, grafisch vormgever. Letter zetten, boekbinden, werktekenen met de hand zie ik als een waardevolle bodem voor de digitale technieken waarmee we nu werken. De basis is goed omdat je alle facetten kent van het vak.
Op mijn website kunt u een eerste indruk krijgen van de Boer & de Vries. U kunt ons altijd mailen of bellen om vrijblijvend kennis te maken.

Ed de Boer

Grafische ontwerper

De eerste helft van mijn loopbaan werkte ik als art director bij Amsterdamse reclamebureaus. Vervolgens ruilde ik Amsterdam in voor Friesland en ging hier aan de slag. Sinds 2001 werk ik als zelfstandig ondernemer. Ik ben een bedenker en meedenker die de juiste cultuur van een bedrijf kan vertalen in alle communicatieuitingen. Ook vertaal ik moeiteloos concepten naar nieuwe media, print, websites en apps. Ik ben opgeleid als ambachtsman, grafisch vormgever. Letter zetten, boekbinden, werktekenen met de hand zie ik als een waardevolle bodem voor de digitale technieken waarmee we nu werken. De basis is goed omdat je alle facetten kent van het vak.

Op mijn website kunt u een eerste indruk krijgen van de Boer & de Vries. U kunt mij altijd mailen of bellen om vrijblijvend kennis te maken.